Om os

Bo og Louise, os der drømmer om stof.

Det lille stofhus bliver drevet af os, vi er en lille familie som har startet det op som hobby virksom hed, Vi er en lille familie på 4. Ud over os selv, så har vi 2 drenge. Vi bor ikke så langt fra Drøsselbjerg, i et lille hus på landet. Vi får en masse hjælp og støtte fra familien og gode venner, der hjælper med alt muligt lige fra at passe ungerne, til at hjælpe med at pakke webshop eller vikle elastikker på ruller eller hvad det nu lige er vi mangler hjælp til. uden dem er jeg ikke sikker på det havde været muligt for os at leve drømmen om et stofhus ud.

Jeg har altid syet og det har fyldt en stor dele af mit voksne liv, og det er virkelig en drøm der er gået i opfyldelse at kunne drive denne lille butik, hvor jeg gør en dyd ud af at finde lækre kvaliteter og fine varer, som jeg selv gerne vil arbejde med. vi er derfor ikke altid de billigste, men vi prøver at have den bedste kvalitet. 

Vi var først et meget lille stofhus som boede i mit syrum  på vores hjemme adresse, men efter bare 4 mdr. var vi vokset ud af det, og måtte finde noget mere, siden september 2016 har vi holdt til i Drøsselbjerg uden for Slagelse, og selv om vi fik meget mere plads der, så har vi stadig plads problemer. Men vi kan godt lide den hyggelige stemning som det giver at det er lidt småt, Det håber vi også i kan.

Scroll to Top

Modtag vores nyhedsbrev

Så bliver du holdt opdateret

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.