persondata politik

PERSONDATAPOLITIK

Persondatapolitik

Ved at benytte hjemmesiden www.detlillestofhus.dk eller Det lille stofhus Facebook- og Instagram side og/eller Det lille stofhus nyhedsbrev accepterer du, at Det lille stofhus behandler dine oplysninger i henhold til denne datapolitik.

Det lille stofhus respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte www.detlillestofhus.dk, Det lille stofhus facebook- og Instagram side og/eller Det lille stofhus nyhedsmails.

 

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, fysiske adresse, e-mailadresse og/eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

 

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Som hovedregel kan du tilgå www.detlillestofhus.dk uden at fortælle os, hvem du er eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.

Det lille stofhus har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig, og levere nyheder og andre tjenester til dig. Ved aktivt at acceptere Det lille stofhus persondatapolitik, f.eks. i forbindelse med udfyldelse af formularer, accepterer du samtidigt, at virksomheden i nogle tilfælde må bruge dine informationer til direkte markedsføring (f.eks. nyhedsbrev).

 

Det lille stofhus indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Vælger at tilmelde dig Det lille stofhus nyhedsmail, og dermed accepterer at vi må sende dig markedsføringsmateriale via e-mail med informationer om nyheder og gode tilbud.
  • Foretager betaling af køb (dog ej kortoplysninger).
  • Sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback.
  • Eller i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.

Det lille stofhus indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse og navn) for at levere den ydelse, som du efterspørger. Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendig for at kunne analysere, hvordan brugerne anvender Det lille stofhus hjemmesider via Google Analytics og Facebook.

Det lille stofhus indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.

Det lille stofhus benytter Quickpay til håndtering af onlinekøb og opbevarer ikke selv informationer om betalingsmidler fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

 

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

  • Personoplysninger afgivet på www.detlillestofhus.dk videregives kun til
    • Udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt.

Det lille stofhus videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for Det lille stofhus.

For at kunne videreudvikle og forbedre Det lille stofhus hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.

Det lille stofhus anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationer til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.detlillestofhus.dk og fremgår af http://www.google.com/privacy.html

Bortset fra ovenstående tilfælde, videregiver Det lille stofhus ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på www.detlillestofhus.dk.

 

Hvor lagres dine personoplysninger?

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Det lille stofhus vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Vi opbevarer kun personoplysninger, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.

 

Adgang til oplysninger

Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet ved at trykke ”Afmeld nyhedsbrev” i bunden af nyhedsbrevet.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive os på adressen info@detlillestofhus.dk.

 

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken

Det lille stofhus forpligter sig løbende til at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os.

 

Analytics accepteres ved besøg på www.detlillestofhus.dk og fremgår af http://www.google.com/privacy.html

Bortset fra ovenstående tilfælde, videregiver Det lille stofhus ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på www.detlillestofhus.dk.

 

Cookies

Ud over de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med køb, tilmelding til nyhedsmail og andre tjenester, anvender www.detlillestofhus.dk cookies.

 

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken

Det lille stofhus forpligter sig løbende til at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os.

 

På mail:             info@detlillestofhus.dk

På tlf.:                +4528968081

Pr. brev.        Det lille stofhus

Disagervej 12

4200 Slagelse