Hej verden!

Så sker det, jeg skyder en blog i gang. Noget jeg har haft lyst til i et stykke tid, men som jeg ikke helt ved om jeg er dygtig nok til eller kan finde ud af, men nu prøver jeg, og jeg håber du vil syndes det er sjovt at følge med her. 

Jeg hedder Louise, og er hobby syer, jeg har syet hele mit liv.

Jeg har sammen med min mand startet Det lille stofhus, som er bosat i Drøsselbjerg uden for Slagelse, Vi startede op, fordi jeg syndes det var svært at få de vare og kvaliteter som jeg godt kan lide at sy i. Sammen med stofhuset, startede vi også en lille syskole, hvor vi har vægtet at undervise på små hold, og med plads til den enkelte, der undervises på indivudualt niavau. Og der er ikke noget krav om at man skal kunne sy når man starter op der.

Udover de faste syhold har jeg weekend kurser hvor man kan lære at sy Bhér eller badetøj, eller hvad jeg nu ellers lige kan finde på.

Jeg håber du kommer til at kunne lide bloggen.

Hilsen Louise

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Modtag vores nyhedsbrev

Så bliver du holdt opdateret

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.