Bh kursus

Kom og lær at sy din egen BH.

Kurset afholdes en weekend, hvor der lørdag og søndag er undervisning fra 10 – 17. Det koster 1400 kr. at deltage for det får du et 12 timers undervisning, et mønster fra Sewy, værdi 95 kr. og materialer til den første BH. værdi ca. 250 kr.  Materialer til de næste BHér skal man selv betale.

 

Hvad skal du kunne for at deltage på kurset?

Om du har syet lidt eller meget er ikke så væsentligt, men det kræver lidt tålmodighed at sy BHér. Det er en fordel hvis du er vant til at sy, og er tryk ved symaskinen, men det er ikke et must, for at sy en fin BH.

 

Hvad kan du forvente af et kursus hos os:

På et Kursus hos Det lille stofhus, får du en indføring i BHéns verden, Du syr en Bh op og de fleste får også påbegyndt BH nummer to. Du får dit eget mønster som vi tegner dine ændringer ind på. De fleste har en brugbar BH efter nummer to, men jeg plejer at sige at det tager 3 Bhér at rette et mønster til så det sidder helt som du vil have det, for der er altid så mange småting som lige skal ændres for at den er helt god.

Kurset foregår på vores hyggelige lager, hvor der er god plads til at klippe og sy. På et hold med max 8 deltagere og med god tid til den enkelte.

 

Du kan købe alle materialer hos os til BH syningen.

Du skal medbringe:

Symaskine med tråd, vi bruger ikke overlockeren til BH syning.

Sakse til stof og papir

div. sy grej, nåle, opsprætter osv.

En madpakke til dagen. Vi har et lille te køkken, med en micro oven og et køleskab, hvis man har madpakke til varmning eller som skal holdes kold.

Te og kaffe giver vi til hele weekenden.

 

Venlig hilsen

Det lille stofhus

Date

28 - 29 sep 2019
Expired!

Time

10:00 - 17:00

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Modtag vores nyhedsbrev

Så bliver du holdt opdateret

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.